Ştiţi cum unele videoclipuri cu diferite acrobaţii vă previn să nu încercaţi acea acrobaţie acasă? Noi vă avertizăm şi sfătuim să nu vă vopsiţi niciodată acasă, pentru că, din nefericire, nu veţi obţine rezultatul dorit. Uneori, vopsitul acasă pare foarte atrăgător fiind comod, economic atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere al timpului. Vă rugăm să citiţi motivele pentru care noi considerăm că vopsitul acasă nu merită indiferent de aparentele beneficii.

  1. Culoarea de pe cutie nu va fi la fel cu cea obţinută în final. Suntem siguri că aţi încercat să vă vopsiţi acasă, la fel de siguri suntem că aţi fost într-o oarecare măsură nemulţumite de rezultat. Să vă spunem motivul – de cele mai multe ori când folosiţi vopsea din comerţ culoarea obţinută pe păr este cu 2 sau chiar 3 tonuri mai închisă, deoarece această vopsea nu este personalizată, ci creată pentru consumul în masă. Când apelaţi la un profesionist acesta va aplica o vopsea personalizată, creată special pentru tipul de păr pe care îl aveţi, astfel că rezultatul final va fi cel dorit şi cu siguranţă vă va depăşi aşteptările.
  2. Modul de aplicare chiar contează. Probabil că sunteţi de părere că aplicarea vopselei este floarea la ureche şi nu necesită cine ştie ce cunoştinţe. Vă înşelaţi. Da, aplicarea vopselei este o ştiinţă, iar profesioniştii petrec ore întregi de studiu şi training pentru a învăţa cele mai noi şi eficiente moduri de aplicare. In plus, este important de reţinut că un profesionist va aplica vopseaua în funcţie de tipul de păr pe care îl aveţi.
  3. Vopseaua din comerţ va modifica textura părului. Vopselele din comerţ conţin substanţe care cu timpul vă vor afecta textura părului, acesta devenind uscat fiind predispus la rupere. Vopselele profesionale aplicate de un specialist vă vor ajuta să obţineţi o culoare strălucitoare, uniformă, iar textura părului dumneavoastră se va îmbunătăţii vizibil.
  4. Vopsitul acasă doar pare accesibil. Vopsitul acasă creează impresia că veţi reuşi să economisiţi bani şi timp, nimic mai fals. Luaţi în considerare acest scenariu: v-aţi vopsit acasă şi nu aţi obţinut culoarea dorită, rezultatul este departe de cel aşteptat şi nu doriţi să fiţi văzută în public cu o astfel de culoare. Ce faceţi? Cel mai sigur veţi apela la un profesionist, bună alegere! Ceea ce înseamnă că veţi petrece mai mult timp la salon pentru că procesul de corecţie a vopselei este lung şi mult mai costisitor ca vopsitul profesional tradiţional. În final, aţi cheltuit mai mult decât v-aţi fi aşteptat atunci când aţi achiziţionat vopseaua din comerţ şi aţi pierdut mai mult de o zi încercând să corectaţi ceea ce putea fi evitat.

Vă sfătuim să renunțați la vopsitul acasă şi să optați pentru vopsitul profesional într-un salon, chiar dacă uneori poate părea costisitor. Rezultatul va vorbi de la sine şi nu veți mai fi tentate să cumpărați vopsea de păr din comerț.